Musiikkipaja lapsille ja nuorille TÄYNNÄ

KESÄN 2024 MUSIIKKIPAJAN RYHMÄT OVAT TÄYNNÄ

Jonopaikalle voi ilmoittautua lähettämällä lomakkeen. Peruutuksen sattuessa paikka menee jonossa seuraavalle.

Toteutamme musiikkityöpajan lapsille ja nuorille kesäkuussa. Toiminta tapahtuu pienryhmässä ja toteutuksesta vastaa Soittis, joka on vuodesta 2016 alkaen tarjonnut kuntouttavalla otteella musiikkiharrastustoimintaa Tampereella. Soittiksen sympaattisilla ohjaajilla Jurilla ja Hillalla on vuosikymmenten edestä kokemusta autismikirjon henkilöiden ohjaamisesta. 

Työpaja on suunnattu TSAUn jäsenille ja on osallistujille maksuton. Sinulla ei tarvitse olla olla aiempaa kokemusta musiikin harrastamisesta.

Mitä tapahtuu

Työpajassa pääset soittamaan soittimia ja kokeilemaan oman laulun luomista. Ryhmä kokoontuu ensin neljästi, jolloin kirjoitetaan omia laulunsanoja ohjaajien avustuksella ja musisoidaan yhdessä. Tilasta löytyy erilaisia soittimia. Tunti on kestoltaan 2h, mutta välissä pidetään evästauko. Varaa mukaan pientä syötävää ja juotavaa!

Työpajan lopuksi on mahdollisuus myös tehdä tallenne omasta kappaleesta. Tallennukset tapahtuvat ohjaajien kanssa erikseen sovittavan ajankohtana juhannuksen jälkeisellä viikolla.

Aikataulu

Musiikkipaja kokoontuu kesäkuussa 4 kertaa, joista jokainen kestää 2 tuntia. 

Tapaamiset:

ti 11.6 ja to 13.6     

ti 18.6 ja to 20.6 

(kellonaika ilmoitetaan myöhemmin)

Äänityskerrat erikseen sovittuna päivänä  ti 25.6, la 29.6 tai su 30. 6.2024.

Lisätietoa tuntien toteuttajasta

Tunti toteutetaan Soittiksen tiloissa Tampereella, jossa ohjauksesta vastaavat Hilla ja Juri. Hilla on musiikkiterapeutti ja Juri muusikkotaustainen lähihoitaja.

Heillä on yhteensä yli neljänkymmenen vuoden työkokemus erityisryhmien, erityisesti autismikirjon asiakkaiden ohjaamisesta erilaisissa ympäristöissä, kuten oppilaitoksissa, päivätoimintakeskuksissa, asumisyksiköissä kuin vapaa-ajalla ja harrastustoiminnassakin. Paljon kokemusta myös pelkän musiikin parissa.

Soittis on toiminut vuodesta 2016. Nykyiset isommat tilat, joissa Soittis on ainoa toimija mahdollistavat myös aiempaa isompien ryhmien soittelun toteuttamisen. Soittis tarjoaa yksityistunteja, sekä ryhmämuotoista musiikin harrastamista erityisen tuen henkilöille.

Lisätietoa : Soittis avoin yhtiöIlmoittautuminen on avattu. Täytä lomake täällä: ILMOITTAUTUMINEN.


Kysymyksissä voit olla yhteydessä:

Tuulia 040 7511883, tuulia.wiklund@autismiyhdistys.fi  / TSAUn yhteyshenkilö

Hilla ja Juri, soittis.avoinyhtio@gmail.com  /  SOITTIS