Musiikkipaja lapsille ja nuorille

Kuva: Van3ssa, Zheki, Dazzy / Pixabay

Toteutamme musiikkityöpajan lapsille ja nuorille kesäkuussa. Toiminta tapahtuu pienryhmässä, jota ohjaavat Soittiksen kokeneet ohjaajat Juri ja Hilla. 

Työpaja on suunnattu TSAUn jäsenille ja osallistujalle maksuton. Sinulla ei tarvitse olla olla aiempaa kokemusta musiikista. 

Työpajassa pääset kokeilemaan soittamista ja oman laulun luomista. Ryhmä kokoontuu neljästi, jolloin kirjoitetaan omia laulunsanoja ohjaajien avustuksella ja musisoidaan yhdessä. Tilasta löytyy erilaisia soittimia. Tunti on kestoltaan 2h, mutta välissä pidetään evästauko. Osallistujille suositellaan mukaan otettavaksi pientä syötävää ja juotavaa. 

Työpajan lopuksi on mahdollisuus myös tehdä tallenne omasta kappaleesta. Tallennukset tapahtuvat viikonloppuna 17.-18.6 erikseen sovittuina aikoina.

Aikataulu

ti 6.6 klo 15.15-17.15

to 8.6 klo 14.45-16.45

ti 13.6 klo 17.00-19.00

to 15.6 klo 14.45-16.45


Äänityskerrat aikavälillä 17.-18.6.2023.

Tunti toteutetaan Soittiksen tiloissa Tampereella, jossa ohjauksesta vastaavat Hilla ja Juri. Hilla on musiikkiterapeutti ja Juri muusikkotaustainen lähihoitaja.

Heillä on yhteensä yli neljänkymmenen vuoden työkokemus erityisryhmien, erityisesti autismikirjon asiakkaiden ohjaamisesta erilaisissa ympäristöissä, kuten oppilaitoksissa, päivätoimintakeskuksissa, asumisyksiköissä kuin vapaa-ajalla ja harrastustoiminnassakin. Paljon kokemusta myös pelkän musiikin parissa.

Soittis on toiminut vuodesta 2016. Nykyiset isommat tilat, joissa Soittis on ainoa toimija mahdollistavat myös aiempaa isompien ryhmien soittelun toteuttamisen.

Lisätietoa : Soittis avoin yhtiö


Varaa paikkasi ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLLÄ.

Ryhmän täytyttyä voit ilmoittautua vielä varasijalle.


TSAUn yhteyshenkilö: Tuulia 040 7511883, tuulia.wiklund@autismiyhdistys.fi