Annielinan blogi: Mitä sinulle tänään kuuluu?

10.1.2021

Uusi vuosi, uudet kujeet: vai onko?Rakas lukijani,

Mitä sinulle tänään kuuluu? Mikä oli se asia, jonka vuoksi tänään nousit ylös sängystä? Mikä oli aamusi ensimmäinen ajatus? Mitä söit aamupalaksi?? Oliko se tavanomaista puuroa ja leipää tai jotain spesiaalia?

Itse olen innostunut tänä vuonna monesta asiasta: sain uuden, kiinnostavan työpaikan, jossa voin auttaa ihmisiä. Kirjoitan kirjaa ja tätä blogia. Lisäksi minulla on suunnittella monia hauskoja matkoja ympäri Suomen tapaamaan ystäviäni, joihin olen tutustunut toimiessani vuosia aktiivina suuressa yhdityksessä. Olemme suunnitelleet ystäviäni kanssa kaikkea mukavaa, kuten teatterissa käyntiä ja lautapelien pelaamista. Mitä mukavaa sinä teet ystäviesi kanssa?

Vuoden 2020 marraskussa kohtasin ikävän vastoinkäymisen: hyvä ystäväni menehtyi äkillisesti. Surua hoidin lepäilemällä kotona ja tekemällä itselleni mieluisia asioita, kuten ulkoilua ja lukemista. Se sai ikävän hetkeksi väistymään.

Tässä haluan kertoa kirjastani lyhyesti: kirjani kertoo löyhästi omasta nuoruudestani Pohjois- Pohjanmaalla ja opiskeluajoistani Tampereella. Kirjassa seurataan kolmen nuoren kasvua teineistä aikuisiksi ja heidän tekemistään valinnoista – opinnot, kauneus, viha. Kirjani teemoja ovat erilaisuus, mielen sairaudet ja opiskelu – melko rankkoja aiheita, mutta pyrin kirjoittamaan kirjasta toimivan kokonaisuuden. En osaa vielä sanoa, tuleeko kirjastani Finlandia- voittaja, mutta lähipiirini on tykännyt kovasti. Se lämmittää sydäntäni!

Odotan kovasti koronarokotetta. Se normalisoisi elämää, kun ei tarvitsisi pelätä jokaista yskäisyä tai aivastusta. Salaliittoteoriat ovat saaneet minut hieman epävarmaksi, mutta uskon, että tiedemiehet laboratorioissaan osaavat tehdä tehokkaan rokotteen. Arvostakaamme tiedettä!

Onnea ja menestystä kaikille vuonna 2021!