Neurospectrum konferenssi siirtyy

3.6.2020

Neurospectrum 2020 konferenssin ajankohta siirtyy kesäkuulta myöhempään ajankohtaan koronavirustilanteen vuoksi. Tiedotamme konferenssin uudesta ajankohdasta kevään aikana nettisivuilla ja konferenssin Facebook-sivustolla.
Seuratkaa nettisivua ja konferenssin markkinointia sosiaalisessa mediassa twitter, facebook, instagram.
Pysykää turvassa ja huolehtikaa hyvinvoinnistanne. 

Konferenssin järjestäjätaho on Neurospectrum Oy yhteistyöverkostojensa kanssa. Neurospectrum Conferencen taustalla toimii Neurospectrum Oy (3114121-6) start-up yritys, joka on monialainen neurokirjon, stressin ja autismiin erikoistununeiden osaajien verkosto. Toimijoiden osaaminen koostuu tieteellisestä tutkimuksesta, kuntoutuksesta ja käytännön osaamisesta neurokirjon aihepiirissä. Verkostossa on autismikuntouttajia, kuntoutuksen kehittäjiä ja kouluttajia sekä tutkijoita. Useimmilla meistä on myös kokemus käytännössä siitä, miten palvelujärjestelmä toimii, kun perheessä on neurokirjon problematiikkaa. 

Neurospectrum Oy:n toiminnan tavoitteena on kehittää palvelujärjestelmää, jakaa ymmärrystä, kouluttaa, kuntouttaa ja tuottaa palveluja neurokognitiivisten haasteiden kanssa kamppaileville nuorille ja nuorille aikuisille ja ammattilaisille, jotka työskentelevät nuorten kanssa kouluissa tai sosiaalityössä. Neurospectrum Konferenssi on päätapahtuma, jonka ohella Neurospectrum Oy tuottaa koulutusta nuorten kanssa toimiville opetushenkilöille ja sosiaalityöntekijöille.

Kuvaa klikkaamalla siirryt tapahtuman omalle sivustolle.